Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS)

Dit landelijk registratiesysteem is ontwikkeld voor gecertificeerde controleurs sportvisserij om op een eenvoudige wijze de controle (veld) gegevens te vast te leggen. Registratie is mogelijk op de PC, laptop of tablet. Ook is het mogelijk om uw controlegegevens direct te registreren op een smartphone. Een internetverbinding is wel noodzakelijk!

Het RCS geeft u als controleur en als secretaris de mogelijkheid om overzichten van de geregistreerde controlerondes van het controleteam van uw vereniging of federatie te maken. Onder het submenu "overzicht controles" zijn diverse selectiemogelijkheden toe te passen en deze te exporteren voor verdere bewerking. Zo is het mogelijk om per viswater overzichten te maken van bijvoorbeeld het aantal gecontroleerde sportvissers, aantal vissers met overtredingen, de soort overtredingen  en andere bevindingen aan de waterkant.

Meer informatie over RCS en het gebruik, treft u aan in de "handleiding gebruik RCS". Deze is na inloggen te downloaden van deze pagina. Meer informatie over de Cursus controle visdocumenten, het controleteam en het RCS treft u aan onder de link:  http://www.sportvisserijnederland.nl/hsv-service/controle/

Heeft u als secretaris nog geen gebruikersnaam, dan kan deze worden aangevraagd bij de Helpdesk van het RCS (controleur@sportvisserijnederland.nl)